Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: www.winsol.sk.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a reťazec komentujúceho prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára ostatným návštevníkom webu.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Kontaktné formuláre slúžia na účely kontaktovania spoločnosti Winsol s.r.o. zo strany zákazníkov s požiadavkou o vypracovanie cenovej ponuky na konkrétne produkty a služby. Základné údaje, ktoré sú v kontaktných formulároch požadované:

  • Meno a priezvisko
  • Email
  • Telefónne číslo.

V kontaktných formulároch od vás požadujeme taktiež informáciu o type produktov alebo druhu služieb, o ktoré máte záujem a taktiež o parametroch požadovaných produktov, ako sú rozmery a iné charakteristiky stavebného projektu slúžiace čo najpresnejšiemu vypracovaniu cenovej ponuky.

Všetky dáta, ktoré spolu s kontaktnými formulármi odošlete sú používané výlučne len na vypracovanie cenovej ponuky na základe vášho záujmu.

Pri odosielaní kontaktného formuláru máte možnosť súhlasiť so spracovaním osobných údajov v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. – Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako aj v podľa § 56 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa správa rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Google Analytics

Google Analytics je hlavným analytickým nástrojom, ktorý používame pri sledovaní správania sa a interakcie užívateľa s webom www.deven.sk. Tieto údaje sú zbierané v anonymizovanej forme, čiže nie je možné získať prístup k osobným údajom užívateľov. Údaje sú v takej forme uchovávané po dobu 38 mesiac.

Nástroj Google Analytics je prepojený s nástrojom Google Adwords  a s nástrojom Search Console.

Google ochrana súkromia a zmluvné podmienky sú definované tu: https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy.

Google Adwords

Na webovej stránke www.winsol.sk je používaný marketingový a analytický nástroj Google Adwords, ktorého funkčnosť je zabezpečená prostredníctvom meracieho kódu vloženého na stránku.

Tento nástroj slúži na tvorbu a vyhodnocovanie reklám vo vyhľadávacej a obsahovej sieti a jeho funkčnosť je zabezpečená ukladaním súborov cookies.

Všetky dáta získané nástrojom Google Adwords sú anonymné, sú používané výlučne na marketingové účely a neposkytujú sa tretím stranám.

S kým zdieľame vaše údaje

Vašej osobné údaje (meno, priezvisko, email, telefónne číslo, adresu, súbory cookies) uchovávame výlučne pre potreby spracovania vašich žiadostí o cenovú kalkuláciu a pre prípadné vypracovanie objednávky. Neposkytujeme ich žiadnej tretej strane a dbáme na ich dôkladné uchovanie.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete taktiež požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa však netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie

Vaše kontaktné údaje uchovávame pre účely vypracovania cenovej ponuky a/alebo objednávky na vami zvolený tovar.

Môžu byť taktiež použité pre kontaktovanie v prípade nutnosti konzultácie vami vyžiadanej cenovej ponuky a/alebo objednávky.

Dodatočné informácie

Ako chránime vaše údaje

Vaše údaje chránime v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. – Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ako aj v podľa § 56 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov.

S vašimi údajmi narábame v plnom rozsahu zodpovedne a spoľahlivo.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom zásad ochrany osobných údajov na stránke www.winsol.sk nás neváhajte kontaktovať na emailovú adresu gdpr@winsol.sk.